Santtu

Tronic FenixSanttu muutti meille itsenäisyyspäivän aattona 2012. Santtu on minun ensimmäinen koira, joka on tullut ihan pentuna. Aiemmin minulla on ollut Cavalier kingcharlesinspanieli Arttu, joka jouduttiin päästämään aivan liian aikaisin sateenkaarisillalle vain muutama viikko ennen Santun muuttoa meille.

Santun lisäksi perheeseemme kuuluu v.2009 syntynyt pitkäkarvainen collie neiti Assi, v. 2010 syntynyt siamilais poika Pico ja v. 2012 syntynyt itämainen lyhytkarva Hugo. Laumamme asustaa Helsingissä.

Pentuaika meni äärettömän nopeasti ja yllättävän helposti, olin kuvitellut sen olevan raskaampaa, mitä se oli. Santusta on kasvanut komea, kaikkia niin ihmisiä kuin toisia koiriakin rakastava hurmuri. Assi on ollut Santulle hyvä isosisko ja on opettanut pojancoltiaiselle miten naisia kohdellaan ja miten ei.

Santun lempi puuhaa on leikkiminen, rapsutuksien kerjääminen, vapaana juokseminen, Hugon paimentaminen ja kaikki touhuilu, mitä sille vain keksii keksiä. Santun kanssa harrastamme säännöllisesti agilityä ja rally-tokoa. Tavoitteena kisaaminen ja hauskanpito, kunhan olemme siihen valmiita.Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2016