Isak

Tronic JaxIsak syntyi kuumana alkukesän lauantaina, 7 pennun katraaseen. Pennut saivat kasvattajalta työnimekseen numeroita, olihan pentue lauantain 7 oikein. Isakin numero oli Kasi (=> isaK).  

Isak on totisesti sellainen, kuin se jo aivan pikkupentuna antoi ymmärtää. Se haluaa kaiken tässä maailmassa. Kun tuo tahto yhdistetään mahdollisuuksiin ja sen ominaisuuksiin, uskoisin että mulla on käsissäni koira, jonka kanssa voimme oikeasti tehdä mitä vain haluamme. Isak on osoittanut olevansa älykäs, nopea, erittäin täynnä draivia, äärimmäisyyksien koira kaikessa; niin hyvässä kuin pahassakin. 

Sen lisäksi, että Isak on hyvin itsetietoinen nuori koiran alku, se on myös varsin kultainen sellainen. Se on villi ja hurja ja välillä aivan mahdoton menijä, mutta toisaalta se on maailman kaunein ja suloisin pikku mies, joka tulee antamaan pusuja emännälle ihan vain huvin vuoksi. Isak on monella tapaa uskomaton. Itseasiassa tässä yritän kovasti miettiä sanoja millä kuvailla poikaa. Ei sellaisia taida olla, se pitää nähdä tekemässä töitä, jotta tietää mitä tarkoitan! Olen ihan myyty sille, enkä malta odottaa mitä kaikkea tulevaisuus meille pitää muassaan.

Harrastuksia suurella-pienellä miehellä on jo varsin monta. Isak harrastaa päälajinaan agilitya, lisäksi tunnistusjälkeä, tokoa (ilman kisatavoitteita), canicrossia ja muita vetolajeja. Näiden lisäksi Isak paimentaa. Se syttyi lampaille heti. Isakin kanssa paimennuskärpänen on purrut sillä viisii, että kisaaminenkin on tulevaisuudessa täysin mahdolinen ajatus. Isak näyttäisi olevan taitava kaikessa mihin ryhtyy  ja mitä ikinä se tekeekin, se tekee sitä koko sydämellään.

En voi tarpeeksi kiittää sinua, Pirjo, tästä ihan mielettömän hienosta koiran-pojasta. Kaiken sen murheen jälkeen ystävyytesi toi valoa tunnelin päähän!  Tän parempaa harrastuskumppania en olisi voinut ikinä edes toivoa! Kiitos! <3

Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012