Pixie

FI AVA&TVA Tronic Pandora


Pixie on nyt vajaa 2-vuotias tytteli. Luonteeltaan neiti on iloinen, menevä, rautahermoinen ja välillä varsin itsepäinen. Harrastuskoirana neitin on alusta asti ollut timanttinen. Neiti palkkautuu nakeista ruohon korsiin. Pixien lempi hommaa tietysti juokseminen... Juokseminen niin kovaa kuin ikinä, niin metsässä, jäällä, hangessa, agiradalla ja pelloilla. Neitille on ammuttukin jo pennusta pitäen. Eka kerta olikin vahinko, kun naapurin peltotiellä oltiin lenkillä ja käynnissä olikin kyyhkynmetsästys. Niin kyyhkyn kantotaito todettiin myös samalla reissulla eli kai juniorissa on vähän metsäkoirankin vikaa.

Harrastuksina Pixiellä on pääasiassa agi ja toko, mutta jälkeäkin on tullut tehtyä pennusta pitäen. Agissa Pixien on aivan super. Toiveissa olisi parin vuoden sisällä kokeilla, jos vaikka maajoukkue ura-aukeaisi. Tokossa neitillä on vähän ollut motivaatio ongelmaa, mutta nyt ku juoksuliikeet aloitettu, niin alkaa sekin sujua varsin hyvällä vietillä.

Näin omistajan näkökulmasta olen saanut aarteen, oman timanttini. En voi kuin kiittää Pirjoa tästä elämäni koirasta!!!!!!

Tämän hetken kisaosaaminen:

Agi Maksi3

Toko AVO


Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012