Ink

Tronic Pepperina


Ink eli T.Pepperina tuli meille piiiitkän odotuksen jälkeen.

Olin aiemmin ottamassa pentua  Silin pentueesta, mutta kohtalo päätti toisin; haluamaani narttua ei pentueeseen syntynyt. Pettymyksen pyyhki pois Pirjon kertoma uutinen Stellan astutuksesta Puolassa asustavalla RS Dark Raiderilla.

Pentu tuosta yhdistelmästä olisi enemmän kuin täyttynyt unelma! Niin alkoi uusi odotus. Jännitettävää riitti taas, sillä edelleen halusin nartun ja joskus voi tosiaan syntyä pentue ilman ainuttakaan narttua.

Pentue syntyi toukokuun kolmantena 2010 ja kokonaista viisi (!) narttua ja kaksi urosta. Ajattelin, että onpa hienoa kun on oikein "valikoimaakin". Tosiasiassa mitään suurempaa valikoimista ei koskaan tapahtunut. Pirjo lähetti mulle kännykkäkuvan pienestä mustasta nartusta, joka oli pitänyt suurimman metakan. Tuon kuvan saatuani oli päätös jo tunnetasolla tehty.

Ink on ollut kaikkea mitä olin toivonut ja enemmänkin! Pitää oikein hartaasti miettiä jos siitä pitäis keksiä jokin negatiivinen asia... Ehkä se on sen maaniseksi äityvä pussailun halu, mutta onko sekään nyt niin kovin negatiivista? ;)

Ink on opetellut tokon alkeita ja kisaamaan päästänee ens kesänä (2012). Agilitykin on otettu haltuun ja ainoa ongelma tässä lajissa on ohjaajan hitaus. Koira on nopea kuin luoti, joten ihanneajat eivät tule olemaan ongelma. Nopeuteen tokikin liittyy paljon kaikenmoista näinkin herkässä lajissa, mutta eiköhän me kisaamaan uskaltauduta siinäkin lajissa.

 Kisattiimpa tai ei, menestyttiinpä tai ei Inkeri-pinkeri on meille niin rakas! <3

Se on kaikessa kaikkien mukana, kiinnostunut koko perheen tekemisistä, rakastaa kaikkia laumassaan, on aina hyvällä tuulella ja on myös sosiaalinen vieraita kohtaan.

 

Terkuin, Heidi Mustonen


Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012