Soolo

FIN TVA Tronic Solo StarSoolo on hieno koira, joka ei turhia stressaa. Kaikessa tekemisessä se pistää parastaan, joten sen kanssa on kiva harrastaa! Yhdessä opettelemme eri lajien alkeita :o) Kahden aikuisen lisäksi Soolon kaverina Nummelassa asustaa Tusina-kissa, jolla on ainakin tusina tassua ja joka tassussa viisi terävää kynttä...

Soolo läpäisi BH:n 1.9.2005. Luonnetestissä käytiin 3.6.2006, pisteitä 120 ja laukausvarma. Parasta testissä oli Soolon hyvä hermorakenne, joten se kesti testin aiheuttamat paineet tyylilleen uskollisena.

Agilityn kilpaura alkoi keväällä 2005 ja tällä hetkellä kilpaillaan kolmosluokassa. Ensimmäinen toko-koe käytiin myös keväällä 2005 ja ohjaajan jännityksestä johtuen meinasi jäädä koko laji. Kun sitten pyydettiin mukaan seuran edustusjoukkueesaan, niin innostus alkoi uudelleen. Nyt on saavutettu koulutustunnus TK2. Huhtikuussa 2006 aloitettiin rauniolla, jossa Soolo toimii myös hienosti. Ensimmäinen tavoite on soveltuvuuskokeen suorittaminen. Tällä hetkellä opetellaan ilmaisua eli haukkumista. Harjoittelussa on vähän haasteita, koska kolme vuotta on haukkumiset olleet kiellettyjä :o)

Olen aloittanut kaikki lajit yhtä aikaa Soolon kanssa, joten oppimista riittää. Samasta syystä tavoitteiden saavuttamisella ei ole mitään erityistä kiirettä, me teemme vain mukavia juttuja. Kuitenkin - meidän kehitymisen edellytyksenä on asetetut tavoitteet :o)

Anu & Soolo


Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012