Onni

Tronic Stardust ShakirOnni on oikea unelmieni koira - joka suhteessa. Halusin monipuolisen harrastuskoiran ja sellaisen todella sain. Onni on todella taisteluntahtoinen, saalisviettinen keskittymiskykyinen ja sitkeä puurtaja, jolta ei into hevillä lopu!

Ennen Onnia minulla oli aiemmin bolognese Nekku (s. -97) sohvanvaltaajana sekä x-rotuinen Lassi (s. -00) agi- ja tokokaverina. Lassin kanssa treenaaminen kävi pian turhauttavaksi pystykorvamaisen omatoimisuuden kanssa painiessani. Bortsuja olin jo useamman vuoden katsellut sillä silmällä ja Onni asteli taloon kesäkuussa -03.

Tähän päivään mennessä olemme treenanneet moniakin lajeja agilitystä erikoisjälkeen, mutta omimmiksi ovat muotoutuneet haku ja rauniot. Suoritimme BH-kokeen Onnin ollessa 18kk vanha ja viranomaistasoon vaadittavat pelastuskoirakoetulokset(RH-FLA & RH-TA) teimme saman kuukauden sisällä. Myöhemmin olemme kisanneet myös tokossa (avo) sekä IPOR-jäljellä ja pk-haussa. Päälajista IPOR-hausta saavutuksena myös SM- pronssia v. -05.

En voi muuta kuin kiittää mitä ihanimmasta koirasta Pirjo, sopivampaa en olisi voinut saada!


Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012