Trino

Tronic TamburinoTrinoon ihastuin heti, kun näin sen ensimmäisen kerran nopeasti Pirjolla piipahtaessani. Olin alunperin ajatellut, että hankin Rhondalle (Tronic Rhondina) kaverin, kun Rhonda on täyttänyt kaksi vuotta. Yhtenä kertana Pirjolla käydessäni ihailin jälleen tuota suloista pentua ja selvisi, että kyseinen pentu oli ainoa, jota ei oltu vielä varattu ja tuona päivänä Rhonda sai loistavan kaverin itselleen ihanan iloisesta ja jyhkeästä Trinosta.

Trino on Rhondan lailla myös hyvin vilkas ja iloinen hauveli. Trino on ensimmäinen urokseni ja nyt vuoden iässä alkaa hyvin näkyä ero Rhondan ja Trinon käytöksessä. Trino on alkanut oppimaan ”äijäilyä” ja pimeässä metsässä pitää aina ensin vähän örähtää, jotta kaikki pimeässä piilevät möröt tietävät varoa. Ulkona ollessa Trinossa on virtaa ja lenkkeily sujuu paljon juostessa ja leikkiessä. Kotona Trino taas osaa rauhoittua ja leikin lisäksi Trino kaipaa kotona paljon rapsutuksia. Trino on hyvin ihmisystävällinen ja antamalla Trinolle pari rapsutusta, Trinosta saa ikuisen ystävän.

Trinon harrastuksiin on suunnitteilla tulevaisuudessa jälkeä, tottelevaisuutta ja agilitya. Trinon kanssa on tähän mennessä treenailtu leikin ohella perustotteleivaisuutta, mutta nyt kun ikää on kertynyt, alan treenailemaan Trinon kanssa enemmän ja katsotaan, minkä lajin Trino löytää omakseen.


Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2012