hyvis

Tronic Yin
Hyvis on ihana pikku-akka ja hessuhoponen, sekä agilityryhmässään Hönö II:ksi uudelleen nimetty hauska otus. Hyviksellä riittää intoa ihan mihin vain. Päivätyökseen se paimentaa kissoja ja iltatyönään se treenaa agilitya. Agilityssa se alkaa olla kisavalmis hyppyradoille, mutta juoksu-aa vaatii vielä harjoittelua, joten agilityradalle tähdätään joskus sitten, kun ollaan valmiita. Hyvis on isokokoinen narttu ja sen lihaksisto tuntuu kehittyvän hitaasti, mikä vaikuttaa asiaan.

Myöhäisiltatyönään Hyvis toimii kainalotupeena vuoroin kaikille perheenjäsenille. Hyviksen laumaan kuuluu kissaeläinten lisäksi olemattoman pieni shelti, jonka kanssa on mukava päästellä höyryjä. Sen se osaa tehdä nätisti ja yli 10 kilon painoero on ratkaistu niin, että painileikit tehdään varovasti vierekkäin.

Hyviksen poikaystävä on Hönö I, jolta on onneksi lisääntymiskykyyn vaadittavat ulokkeet poistettu. Hönöyden tuplaaminen saattaisi tuoda aavistuksen haastavia, vaikkakin varmasti maailman ihanimpia pentusia ;-) -Mari O.

Katso myös:

Koiranetissä

© Kennel Tronic 2016